Οι ιδέες...

Μπορείτε να αντισταθείτε στην εισβολή των στρατών, αλλά είναι αδύνατο να αντισταθείτε στην εισβολή των ιδεών...

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης
Ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας διοργανώνει Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης για μαθητές Γυμνασίου του Ν.Πέλλας. Το θέμα είναι ελεύθερο. Οι συμμετοχές θα αποσταλλούν ηλεκτρονικά στο mail του Συλλόγου sfvpellas@gmail.com μέχρι τις 31-5-2011.

Στις καλύτερες συμμετοχές θα αποδοθούν τρία χρηματικά βραβεία: 100€, 80€ και 50€.

Ευχόμαστε οι εκπαιδευτικοί να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των μαθητών τους και να καταφέρουμε να ενισχύσουμε την τάση των μαθητών προς τη δημιουργική γραφή.

Όλες οι συμμετοχές θα προβληθούν στο ιστολόγιο του Συλλόγου και υπάρχει δυνατότητα να εκδοθούν σε ένα Ανθολόγιο Μαθητικής Ποίησης Ν.Πέλλας.


Η προσπάθεια αυτή του Συλλόγου είναι ένα βήμα να ανοιχτεί μία πόρτα επικοινωνίας με τα παιδιά, που είναι το μέλλον σε κάθε πτυχή της Ζωής και η Ποίηση είναι ένας τρόπος το παιδί να ζωγραφίσει με λέξεις τα τοπία που κρύβει μέσα του.

4 σχόλια:

 1. Μπράβο στο ΔΣ
  μεταδώστε τη φλόγα σας στα παιδιά μας,
  το αξίζουν
  Αξίζουν πολλά παραπάνω
  ανοίξτε διόδους αισιοδοξίας
  στο μυαλό τους

  Μπράβο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. vagnes

  Μπορώ να πω ότι θέσαμε στόχους υψηλούς που μόνο με συνεργατική δουλειά θα επιτευχθούν και με ταυτόχρονη ανταπόκριση του κόσμου.
  Όμως, σκέφτομαι θετικά και ευελπιστώ πάντα στο καλύτερο. Ίδια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας επικρατεί στις συναντήσεις του Συλλόγου.


  Σε φιλώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σας εύχομαι καλή επιτυχία.
  Νομίζω όσοι δούλεψαν να γίνει πραγματικότητα αυτό που σε κάθε νομό έπρεπε να γίνεται, τους αξίζει ένα Μπράβο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αποστόλης Λυμπερίδης

  Η κάθε επιβράβευση ενθαρρύνει τις προσπάθειές μας. Η δουλειά των Συλλόγων βασίζεται στη συλογικότητα και στην ανταπόκριση του κόσμου.
  Ελπίζουμε σε καλές συνεργασίες σε κάθε επίπεδο με όλους τους φορείς. Ο Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης απαιτεί πρωτίστως την ενεργοποίηση των αρμόδιων καθηγητών, που συνήθως είναι οι φιλόλογοι, ώστε να ενθαρρύνουμε τη δημιουργική γραφή των μαθητών, οι οποίοι από κάθε άποψη είναι το Μέλλον μας.

  Σε ευχαριστούμε για την όμορφη παρουσία σου στο χώρο μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή