Οι ιδέες...

Μπορείτε να αντισταθείτε στην εισβολή των στρατών, αλλά είναι αδύνατο να αντισταθείτε στην εισβολή των ιδεών...

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

"Η Αθανασία του ανθρώπινου κυττάρου" του Νικολάου Φασιάδη


Ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας στηρίζει και σας καλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου «Η αθανασία του ανθρώπινου κυττάρου» του Δρ. Νικολάου Φασιάδη MRCS, FRCS Ed, PhD και Διευθυντή Αγγειοχειρουργικής στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος προτείνει συμβουλές υγείας για νεότητα και μακροζωία.



Η συνταγή για το ελιξίριο της νεότητας δεν ήταν ποτέ μυστική, ωστόσο φαίνεται να έχει ξεχαστεί. Η υγεία και η κατάσταση της πλήρους σωματικής και πνευματικής ευεξίας είναι ίσως το πιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε. Η σωματική άσκηση, σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή και τον φυσικό τρόπο ζωής, συμβάλουν στην υγεία, καθώς είναι τεκμηριωμένη η αλληλεπίδραση των ανωτέρω παραγόντων στο κυτταρικό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο το αρχαίο γνωμικό "Νους υγιής εν σώματι υγιεί". Στόχος του βιβλίου αυτού, γραμμένο από έναν ειδικό, είναι να βοηθήσει τόσο τον αθλητή όσο και τον καθημερινό άνθρωπο να βελτιώσει την υγεία του, αλλά και να επιβραδύνει τη φθορά του χρόνου και τη σταδιακή γήρανση του σώματος. Εάν είσαστε έτοιμοι για μια πρόκληση στη ζωή σας, ήρθε η στιγμή να διαβάσετε την "Αθανασία του Ανθρώπινου Κυττάρου".

Λίγα λόγια για το συγγραφέα 
 
Ο Νικόλαος Φασιάδης γεννήθηκε το 1969 στα Γιαννιτσά Πέλλας και μεγάλωσε στο Αννόβερο της Γερμανίας, όπου σπούδασε και πήρε το Πτυχίο της Ιατρικής Σχολής (Medizinische Hochschule Hannover, Drittes Staatsexamen με βαθμό «Άριστα», 1994).
Κατόπιν εγκαταστάθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εκπαιδεύτηκε εξ' ολοκλήρου στη γενική χειρουργική και εξειδικεύτηκε στην αγγειοχειρουργική στα διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Λονδίνου (St George's, King's College, Guy's & St Thomas' Hospitals) επί 13 χρόνια (1995-2008) μέχρι το βαθμό του διευθυντή της αγγειοχειρουργικής [Consultant Vascular and Endovascular Surgeon].
Επίσης το 2006 ο Δρ. Ν. Φασιάδης αναγορεύτηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βόννης με βαθμό «Άριστα» κατόπιν υποστήριξης της κλινικής διατριβής του με θέμα την ενδοαγγειακή αντιμετώπιση κιρσών μέσω ραδιοσυχνότητας.





https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου